Amichien Bonding er den rigtige form for hundetræning - hunde skal have en hundelytter !


Hundetræning hos en professionel hundelytter

Hundetræning er ikke effektivt, medmindre det bliver gjort hos en hundelytter. Det kræver hundekommunikation, og viden om hunde og om hvordan de kommunikerer. Sådan er det bare.


Vil du vide mere om rigtig hundetræning, og vil du det bedste for din hund, så læs med her.


Hundetræning er ikke bare hundetræning

Din hund gør. Den er svær at styre, og traditionel hundetræning virker ikke. Dette er ikke en unormal situation for hundeejere. De tror, at hundetræning er vejen frem, men den rigtige fremgangsmåde er netop ikke hundetræning. Hunde forstår det ikke menneskets sprog.


Derfor virker hundetræning ikke

Hundetræning er ikke den rigtige måde at kommunikere med din hund. Hunde stammer fra ulve, og derfor er det nødvendigt at kunne snakke med hunden som var den en ulv. Hvis du har erfaring med hundetræning, så burde du også vide det. Hunde er ikke mennesker - derfor dur det ikke, at tale til dem som var de mennesker. For at forstå hundens sprog, skal du ikke træne den. Hundetræning er ikke det samme, som at tale med din hund.


Dette skal du gøre for at få en gladere hund

Hundelytter Jan Fennel har levet blandt ulve og hunde. Hun er den første, som har forstået de principper, der ligger til grund for hundens sprog - et sprog som ikke er hundetræning. Hendes måde at kommunikere på hedder amichien bonding, og folk, der arbejder professionelt med hunde har anerkendt metoden som værende den eneste rigtige måde at kommunikere på.


Hundetræning skaber ikke en tilfreds hund. Søg på amichien bonding på internettet, og lær din hund bedre at kende. Hvis du elsker din hund, så bør du være indforstået med, at hundetræning ikke er løsningen.


Lær din hund at kende - men ikke gennem hundetræning.

Ingen kommentarer: