Amichien Bonding er den rigtige form for hundetræning - hunde skal have en hundelytter !


HUNDE AGILITY - alt om agility for hunde

Hunde agility går ud på at træne din hund til diverse agilty test. Er dine hunde klar til den store prøvelse? Hunde er dejlige væsener og bliver kaldt for menneskets bedste ven - og det er ikke uden grund.

Med hunde agility træning får både du og din hund nogle gode oplevelser. Husk at din hund skal være i topform - den skal have sin hundemad og du skal være god ved den. Først da kan den performe sit yderste på agility banerne.

Hunde agility stævner er meget populære fordi du som hundeejer gerne vil vise din ven frem for andre. Du vil naturligvis imponere andre hundeejere med din hunds seje skills og evner. Så hvorfor ikke prøve noget sjov hunde agility?

Du tilmelder dig blot et hundestævne, og så er du godt i gang. Det kan varmt anbefales og det er jo dejligt at komme ud at røre sig. Eller ok, det er vistnok din hund som kommer til at røre sig mest, he he, men du kommer da sikkert også til at svede en lille smule, eller også får du bare ond i halsen fordi du hele tiden råber efter dine hunde, som måske ikke klarer sig 100 % godt.

Prøv hunde agility og få lidt sjov. Hej hej.

Ingen kommentarer: