Amichien Bonding er den rigtige form for hundetræning - hunde skal have en hundelytter !


BARF DIET - Få rigtig dansk BARF til din HUND

BARF diet er din nemme genvej til en gladere hund. De elsker simpelthen barf, fordi det er den absolut foretrukne hundemad. Barf diet består af rå kød og resten af grøntsager, frugter, grønsager æg andre lækkerier, som din hund vil sætte stor pris på

Ved at give din hund barf diet hundemad, er det det bedste, du kan gøre for din bedste ven - hunden. Rigtig hundefodring er vigtigt for køteren, for så kan den fungere normalt, og måske hvis hundene får det rigtig godt, vil de være hundred procent klar til at blive super gode agility hunde.

Elsker du din hund? Så giv den barf diet. Det kan den lide. Der er ikke meget andet at gøre. den bedste hundelytter vil nemlig gøre dette, og hvis du ikke blot vil forkæle din vovse, men også gøre den eneste rigtige ting for den, så er barf diet altså den eneste rigtige vej at følge.

Barf diet skal der til, og du ved det nu. Ekseptionelt er det i hvert fald. Hundemaden giver et robus fundament for at hundene kan fungerer i fællesskab med andre hunde - hundefoderen eller kosten, om man vil, hedder barf, og det er den bedste diet i verden.

Prøv barf diet nu - det er spektakulært så meget det kan ændre på din hunds adfærd.

Ingen kommentarer: